🔥AANBIEDING OUD MEMBERS: ONTVANG 5 MAANDEN VOOR DE PRIJS VAN 2 MAANDEN. KLIK HIER 🔥

Geen artikelen in wagentje

Eiwitrijk voedsel receptenboek (75 recepten)

Beoordeling
(90 stemmen)
Eiwitrijk voedsel receptenboek (75 recepten) - 8.9 out of 10 based on 90 votes
eiwitrijk voedsel
 

Dit receptenboek is gratis verkrijgbaar bij een voedingsschema, klik hier.

Voor krachtsporters is het van groot belang om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Om de beste resultaten uit de training te halen is gezond en gevarieerd eten een belangrijk onderdeel. Eiwitrijke voeding is voor krachtsporters essentieel omdat deze bouwstenen ervoor zorgen dat de spieren na een zware training kunnen herstellen. Maar hoe maak je maaltijden die gemakkelijk, snel en veel eiwitten bevatten?

Dit receptenboek biedt de oplossing…

Het receptenboek bevat maar liefst 75 makkelijk te bereiden maaltijden. Voor elke maaltijd van de dag zijn er eiwitrijke recepten te vinden. Eiwitrijke recepten speciaal gericht op de cutfase (afvallen in gewicht met het doel om zoveel mogelijk spiermassa te behouden) en de bulkfase (aankomen in gewicht) zijn in dit receptenboek te vinden. En niet te vergeten: elke maaltijd die je doormiddel van deze recepten bereidt, zit boordevol eiwitten!

Super simpele maaltijden binnen 5 minuten gemaakt!

De eiwitrijke recepten in dit boek bevatten duidelijke informatie over hoe de maaltijd klaargemaakt moet worden en met welke ingrediënten dat moet gebeuren. De ingrediënten die gebruikt worden om de maaltijd te bereiden zijn te koop bij de lokale supermarkt. De recepten zijn super simpel en snel klaar te maken. Ideaal als je weinig tijd hebt om een gezonde maaltijd met veel eiwitten te bereiden.

De voordelen op een rij:

  1. Maar liefst 75 maaltijden (!) voor elk eetmoment van de dag;
  2. Speciaal gericht op krachtsporters die extra veel eiwit nodig hebben;
  3. Bevat uitsluitend natuurlijke eiwitten die super snel worden opgenomen in het bloed;
  4. Gemakkelijk te bereiden maaltijden die echt IEDEREEN kan maken.

Nu tijdelijk gratis bij een voedingsschema!.