🔥AANBIEDING OUD MEMBERS: ONTVANG 5 MAANDEN VOOR DE PRIJS VAN 2 MAANDEN. KLIK HIER 🔥

Geen artikelen in wagentje

Professioneel Marathon Trainingsschema

Beoordeling
(32 stemmen)
Professioneel Marathon Trainingsschema - 8.8 out of 10 based on 32 votes
Professioneel Marathon Trainingsschema
44,95/m Probeer gratis

Wilt u altijd al een marathon lopen dan zijn dit de schema's voor u! Elk schema brengt je dichter bij de marathon maar natuurlijk hoeft dat niet perse het doel te zijn! Wilt u gewoon fit zijn en een goede conditie hebben en lekker buiten kunnen trainen dan zijn dit de perfecte schema's voor u! 

* Proefperiode voedings-en/of trainingsschema met online coaching: 7 dagen gratis, daarna 44,95/maand. Als je binnen de 7 dagen proefperiode opzegt betaal je niets. Het schema wordt op werkdagen binnen 24 uur geleverd.

  • Het schema is 100% digitaal en te lezen op elk device (iphone, samsung, ipad, tablet, computer etc).
  • Deze schema's zijn opgesteld door verschillende erkende personal trainers en getest door verschillende atleten.
  • Iedereen is welkom bij ons: jong, oud, man, vrouw, beginnend of (ver)gevorderd.
  • Voorkennis is geen vereiste, wij helpen je vanaf de eerste stap.
  • Niet langer meer een eindeloze speurtocht naar een goed schema.
  • Nadat u het schema heeft ontvangen is het uiteraard altijd mogelijk om het trainingsschema nog aan te passen.
  • Persoonlijk contact is altijd mogelijk via telefoon of e-mail.
  • De begeleiding stopt NIET zodra het schema is verstuurd; u kunt altijd geheel vrijblijvend bij ons terecht voor vragen.

 

We bieden 3 schema's aan namelijk:

 


Beginner:

Dit schema is voor een persoon die nog nooit een marathon of überhaupt heeft hardgelopen!
Gevorderd:


Dit schema is voor een persoon die tussen de 1-5 marathons heeft gelopen! Je weet hoe het is en voelt om een marathon gelopen te hebben, maar nu gaan we proberen de tijd te verbeteren! Er wordt nog meer discipline van je verwacht, nog meer passie en nog meer tijd voor je trainingen!


 


Vergevorderd:

Dit schema is voor een persoon die meer dan 5 marathons heeft gelopen! Je weet hoe het is en voelt om een marathon gelopen te hebben, maar nu gaan we proberen de tijd nog meer te verbeteren! Er wordt nog meer discipline van je verwacht, nog meer passie en nog meer tijd voor je trainingen!


 


De prijs voor online coaching met een voedingsschema en/of trainingsschema is om te proberen de eerste 7 dagen gratis. Het schema wordt op werkdagen binnen 24 uur geleverd. Daarna is het € 44,95 per maand. Mocht je het binnen de 7 dagen proefperiode opzeggen dan betaal je niets. Met dit abonnement heb je de mogelijkheid om al je vragen over voeding en fitness aan ons te stellen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je schema te laten bijstellen of eventueel maandelijks een nieuw schema aan te vragen. Dit abonnement is doorlopend en maandelijks opzegbaar via deze pagina. Om verlenging van het abonnement te voorkomen moet je ten minste een dag vóór de verlengdatum of nieuwe periode opzeggen.